Lexence benoemt Alexander Faber tot manager Business Development, Marketing & Communicatie

Alexander Faber 200x200.jpgdonderdag 03 oktober 2019 10:10

Met ingang van 1 oktober is Alexander Faber aangesteld als manager Business Development, Marketing & Communicatie bij advocaten- en notariskantoor Lexence. Faber gaat het team leiden en de organisatie adviseren over verscheidende Business development-, marketing- en communicatieactiviteiten.

Faber is een resultaat gedreven expert met bewezen kennis in stakeholdermanagement, merkpositionering en corporate marketingcommunicatie. Faber werkte onder meer bij Arnold & Siedsma, Intrum Jusitita en Rabobank. Lexence is een advocaten- en notariskantoor gespecialiseerd in ondernemings- en vastgoedrecht in Amsterdam. 

« Terug

Reacties op 'Lexence benoemt Alexander Faber tot manager Business Development, Marketing & Communicatie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.