Marjolein Boer nieuw hoofd Communicatie bij Heijmans

Marjolein Boer 200x200.jpgwoensdag 02 oktober 2019 11:24

Marjolein Boer (50) is per 1 oktober als Hoofd Communicatie bij bouwbedrijf Heijmans gestart. Zij volgt Marieke Swinkels-Verstappen op die zich binnen Heijmans gaat richten op een aantal strategische projecten.

Marjolein Boer was de afgelopen jaren werkzaam bij het Havenbedrijf Rotterdam, in haar laatste functie als manager van de afdeling Hospitality & Events. Daarvoor werkte ze ruim vijftien jaar in diverse communicatiemanagement functies voor infraprojecten en in de energiebranche, onder andere bij Shell, E.ON Benelux, het Warmtebedrijf Rotterdam en AVR. Boer over haar nieuwe functie: "Ik kijk ernaar uit om met heldere communicatie de connectie tussen de wensen van onze klanten, de verwachtingen van onze opdrachtgevers en de dagelijkse uitvoering te versterken. Communicatie is als een gouden las, het vergt precisie én het verbindt."

« Terug

Reacties op 'Marjolein Boer nieuw hoofd Communicatie bij Heijmans'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.