Ivo Jongsma nieuwe bestuurswoordvoerder Technische Universiteit Eindhoven

Ivo Jongsma 200x200.jpgdinsdag 01 oktober 2019 08:11

Ir. Ivo Jongsma is vanaf 14 oktober de nieuwe bestuurswoordvoerder van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Jongsma was vanaf 2011 wetenschapscommunicator aan de universiteit en vanaf 2013 ook plaatsvervangend woordvoerder.

Ivo Jongsma begon zijn carrière als ingenieur en maakte later de overstap naar de journalistiek. Hij werkte als journalist en eindredacteur bij onder meer Dagblad de Limburger. Als wetenschapscommunicator was hij mede verantwoordelijk voor het verbreden van mediabereik van de TU/e in landelijke en internationale media. Zijn meest recente wapenfeit is de publiciteit rond het nieuwe TU/e-aannamebeleid, gericht op het aantrekken van meer vrouwelijk wetenschappelijk personeel.

 

« Terug

Reacties op 'Ivo Jongsma nieuwe bestuurswoordvoerder Technische Universiteit Eindhoven'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.