Nicole Lemmen versterkt team Yellow Communications

Nicole Lemmen 200x200.jpgdonderdag 26 september 2019 14:17

Nicole Lemmen (38) is onlangs gestart als PR- en communicatieadviseur bij PR- en communicatiebureau Yellow Communications in Hoofddorp. Lemmen gaat klanten adviseren over en ondersteunen bij hun PR- en communicatieactiviteiten.

Tot haar werkzaamheden behoren onder meer het ontwikkelen en bedenken van creatieve concepten voor slimme contentmarketing op het gebied van technologie en innovatie. Daarnaast werkt ze strategieën uit voor perstrajecten en perslobby en zorgt ze voor de interne coördinatie van de accountteams voor diverse klanten en projecten. 

Lemmen heeft ruime ervaring als adviseur, projectleider en lobbyist voor de verzekeringsbranche bij het Verbond van Verzekeraars. Tijdens haar werkzaamheden als lobbyist in Den Haag en Brussel, ontdekte ze haar passie voor het vakgebied communicatie en de strategische inzet van PR. Twee jaar geleden gooide ze het roer om en besloot een opleiding tot communicatieadviseur te volgen. Na haar opleiding heeft zij als communicatiemedewerker gewerkt voor HEMA Foundation en de Bibliotheek Zuid-Kennemerland. Door bij Yellow Communications aan de slag te gaan, wil Lemmen een volgende stap maken in haar communicatiecarrière.

« Terug

Reacties op 'Nicole Lemmen versterkt team Yellow Communications'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.