Johna Erkens in directie Bex*Communicatie

bex.jpgdinsdag 03 september 2019 13:47

Bex*communicatie heeft de samenstelling van haar directieteam gewijzigd. Samen met huidig algemeen directeur Monique Hendriks komt partner Jhorna Erkens (links op de foto) aan het roer te staan van het communicatiebureau. Partner Marjan Jansen verlaat na zeven jaar de directie op eigen verzoek en gaat zich naast haar bestaande advieswerk richten op de uitbouw van coachingsopdrachten.

Jhorna Erkens (44) kwam drie jaar geleden in dienst bij Bex*. Zij werkt voor diverse opdrachtgevers zoals DSM, Heijmans, Essent en Rabobank en adviseert bestuurders op het gebied van crisiscommunicatie, reputatiemanagement, woordvoering en CEO profilering. Jhorna Erkens: "Ik sta te springen om aan de slag te gaan in mijn nieuwe functie. De zakelijke wereld verandert nog steeds in een razendsnel tempo. Dat vraagt ook heel wat van ons als communicatiebureau. Wij moeten ons continu afvragen: wat is onze toegevoegde waarde? Komen we met onze dienstverlening nog tegemoet aan de wensen van onze opdrachtgevers? Welke nieuwe producten, diensten en samenwerkingen moeten wij ontwikkelen om telkens een stap vooruit te blijven lopen op de rest van de wereld? Een mooie uitdaging waar Monique en ik graag samen met de partners van ons bureau een succes van gaan maken." 

Partners zijn – naast Monique Hendriks en Jhorna Erkens - Marjan Jansen, Serge van Rooij, Noud Bex en Peter van den Besselaar. Per 1 september beginnen tevens vier nieuwe medewerkers bij Bex*:  Mireille Adams als projectassistente, Mandy de Laat als projectmanager, Sanne de Wert als junior adviseur en Merel van de Meulengraaf als trainee. Bex*communicatie is een bureau dat werkt aan een diversiteit aan organisaties in heel Nederland; van grote corporates tot aan gemeenten en overheden.

« Terug

Reacties op 'Johna Erkens in directie Bex*Communicatie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.