Michelle van Donge naar HappyLife PR

Michelle van Donge 200x200.jpgdinsdag 20 augustus 2019 09:48

Per 1 september aanstaande start Michelle van Donge (29) bij HappyLife PR. Ze maakt na ruim vijf jaar de overstap van Mooi the Agency naar HappyLife, waar ze diverse accounts op het gebied van beauty, lifestyle en food onder haar hoede zal nemen. HappyLife PR werkt als full-service PR- en communicatiebureau voor merken als Catrice, Essence, SPA mineraalwater, Aviko, Kleenex, Salt Of The Earth en D-reizen.

Van Donge ziet de switch naar HappyLife PR als een mooie verbreding van haar vakgebied: "Tot nu toe hield ik me vooral bezig met PR, events en influencer marketing voor zowel high end als mass merken in de beauty- en lifestylebranche. Naast de beautyklanten vind ik vooral de toevoeging van de foodklanten binnen HappyLife PR een prachtige uitdaging, waar ik graag mijn tanden in zet!" Bureaueigenaar Jacqueline Buijs van HappyLife PR is blij met haar komst: "Michelle’s expertise op het gebied van influencer marketing is een hele goede aanvulling op ons team. En met haar creativiteit, enthousiasme en passie voor mooie merken past ze perfect bij onze betrokken manier van PR bedrijven!" HappyLife PR is een bureau voor communicatieadvies, B-to-B communicatie consumer PR, events en social media.

« Terug

Reacties op 'Michelle van Donge naar HappyLife PR'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.