Steff van Dorp (31) versterkt team De Wolven

Stef van Dorp 200x200.jpgdinsdag 06 augustus 2019 11:30

Per 1 augustus is Steff van Dorp gestart als pr-adviseur bij pr- en communicatiebureau De Wolven. Hiervoor was Van Dorp verantwoordelijk voor het begeleiden en promoten van auteurs als Dimitri Verhulst, Bert Wagendorp en Hanna Bervoets bij Uitgeverij Pluim. Met haar aanstelling bij De Wolven telt het Amsterdamse bureau negen adviseurs.

Van Dorp begon haar loopbaan in 2012 op de pr-afdeling van de literaire uitgeverijen Atlas Contact en uitgeverij Podium. Vervolgens maakte zij de overstap naar online communicatiebureau Dorst & Lesser, waar zij als social creative werkte en campagnes bedacht voor opdrachtgevers als Lidl Nederland, Rituals, Aperol en het Joods Historisch Museum. Daarna keerde ze terug naar het boekenvak bij uitgeverij Pluim. Nu weet Van Dorp haar ervaring in het bedenken van creatieve campagnes en goede contacten bij de media te combineren bij De Wolven, een bureau dat gespecialiseerd is in publiciteit en het vergroten van naamsbekendheid via media, influencers en social media.

« Terug

Reacties op 'Steff van Dorp (31) versterkt team De Wolven'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.