Janou van Rheenen stapt over naar De Selectie

Janou van Rheenen 200x200.jpgmaandag 05 augustus 2019 08:34

De ervaren adviseur Janou van Rheenen ging 1 augustus over van Maatschap voor Communicatie naar De Selectie. Ze is een breed inzetbare adviseur met veel ervaring in het publieke domein. "Haar scherpte, enthousiasme en adviesvaardigheden passen goed in ons team", zegt Gjerryt Leuverink.

Janou van Rheenen gaat bij De Selectie symbolisch met nummer 4 spelen: "Net als in een voetbalteam, houd ik graag overzicht op het speelveld. Bovendien is het mijn lievelingsgetal en werd mijn dochter dit jaar geboren op 4 april." De adviseur begon haar carrière bij de Gemeente Amersfoort en stond sinds eind 2016 onder contract bij de Maatschap voor Communicatie, waar ze begin dit jaar senior adviseur werd. "Nu is het tijd voor een volgende stap. De Selectie biedt op een speelse en verfrissende manier échte oplossingen voor vraagstukken. Niet vanuit de koker communicatie, maar vanuit een integrale benadering", aldus Janou. "Ik geloof daar echt in. Alleen dan kun je tot een effectieve aanpak komen." Ze tekent een arbeidscontract van één A4’tje, passend bij deze tijd: zonder concurrentie- en relatiebeding en gebaseerd op vertrouwen tussen werkgever en -nemer. De Selectie bestaat inmiddels een half jaar, mocht ruim twintig nieuwe opdrachtgevers verwelkomen.

« Terug

Reacties op 'Janou van Rheenen stapt over naar De Selectie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.