Yellow Communications breidt team verder uit met Marlieke Tijman en Chris Oranje

Yellow.jpgdinsdag 30 juli 2019 13:59

Marlieke Tijman en Chris Oranje studeerden Communicatie aan De Haagse Hogeschool. Zij zijn nu als nieuwsgierige en enthousiaste starters begonnen bij PR- en communicatiebureau Yellow Communications in Hoofddorp. In de rol van PR- en communicatiemedewerker gaan zij klanten en collega’s in de verschillende accountteams ondersteunen bij hun activiteiten.

Dit houdt in dat zij zich onder andere bezighouden met het verzorgen van in- en externe rapportages, het uitsturen van persberichten, het pitchen van interviews en het opstellen van projectevaluaties.

Chris Oranje
Oranje (28) werkte eerder bij een optiekketen als Sales Employee, met de focus op sales en communicatie. Dit combineerde hij met zijn opleiding. Tijdens zijn studie heeft hij diverse stages doorlopen. Bij Eurosport en de Gemeente Den Haag heeft hij zich ontpopt als PR- en communicatiemedewerker. Na zijn afstuderen vond hij vrijwel direct zijn plek bij Yellow Communications.

Marlieke Tijman
Tijman (25) heeft tijdens haar stages als allround communicatiemedewerker bij de gemeente Haarlem en als communicatie- en marketingstagiair bij een reclamebureau, ervaring opgedaan binnen het communicatievakgebied. Tijdens haar studie heeft zij haar minors van Fotografie en Pers & Media afgerond. Deze minors hebben haar het belang van media doen inzien voor de hedendaagse veranderende en gedigitaliseerde wereld. Mede vanuit deze ervaring hoopt zij haar geleerde kennis toe te kunnen passen bij Yellow Communications en uiteraard nog veel te meer kennis op te doen.

« Terug

Reacties op 'Yellow Communications breidt team verder uit met Marlieke Tijman en Chris Oranje'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.