Anja van Ginhoven associate partner bij Van Luyken

Anja van Ginhoven 200x200.jpgdinsdag 09 juli 2019 09:41

Senior adviseur Anja van Ginhoven sluit zich als associate partner aan bij Van Luyken. Dat betekent dat zij nauw met het Haarlemse communicatiebureau gaat samenwerken. Voorheen was Van Ginhoven in Frankrijk perschef van de Oranje vrouwen die op 7 juli 2019 de tweede plek van het wereldkampioenschap voetbal behaalden.

Bij Van Luyken is Van Ginhoven inzetbaar voor pr-activiteiten, woordvoering en event-communicatie, ook op interim-basis. ''Het juiste verhaal op het juiste moment aan de juiste mensen overbrengen. Daar heb ik veel ervaring in, onder meer opgedaan als persvoorlichter voor zowel de Oranje vrouwen als de Oranje mannen," aldus Anja van Ginhoven. "In mijn contacten met journalisten vind ik vertrouwen en transparantie erg belangrijk. Ik ga voor de opbouw van een goede relatie en zoek de verbinding. In het pr-vak kun je natuurlijk niet altijd tegen alles direct ja zeggen. Maar je kunt wel serieus met journalisten meedenken. Met creatieve oplossingen komen, waar alle betrokkenen wat aan hebben. Ik ken het medialandschap op mijn duimpje en kan daardoor goed inspelen op de behoeften van redacties. Mijn opdrachtgevers zeggen vaak dat ik er een antenne voor heb."

Managing partner Youssef Eddini noemt de komst van Anja van Ginhoven een fantastische aanwinst voor Van Luyken. "Anja is een sterke persoonlijkheid die weet waar ze voor staat. Ze is ook erg hands-on, dus dat past goed bij ons. Daarnaast heeft Anja een krachtig netwerk, zowel in de sport- als mediawereld. Met haar staat van dienst brengt zij veel kennis en ervaring mee naar Van Luyken, waardoor wij als team verder kunnen groeien. We zijn er enorm trots op dat Anja heeft besloten zich bij ons aan te sluiten." Van Luyken richt zich op strategisch communicatieadvies, crisiscommunicatie, communicatietrainingen (via het eigen label De Trainingsstudio) en detachering van communicatieprofessionals.

« Terug

Reacties op 'Anja van Ginhoven associate partner bij Van Luyken'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.