Judith Nissen verantwoordelijk voor internationale brand marketing bij SparkOptimus 

Judith Nissen - Spark Optimus 200x200.jpgmaandag 08 juli 2019 11:22

Judith Nissen gaat zich onder andere richten op de internationale marketing rondom het SparkOptimus-merk, propositie, servicelijnen en het boek 'Make Disruption Work' Judith Nissen maakt de overstap na eerder aan zowel merk- als bureaukant (iProspect, Dentsu Aegis Network, Artefact) internationale (digital) marketing en communicatie te hebben opgebouwd en geleid.

Frieda van Belle, partner SparkOptimus: "Onze missie om bedrijven te helpen relevant te blijven in het digitale tijdperk willen we breder kenbaar maken in Nederland, maar ook buiten de landsgrenzen. Onze (inter)nationale groeiambities zijn dan ook groot. Judith’s ruime ervaring in het vak en haar energie is daarbij erg waardevol, we zijn zeer blij met haar komst!" SparkOptimus is gespecialiseerd in digitale transformatie en business building.

« Terug

Reacties op 'Judith Nissen verantwoordelijk voor internationale brand marketing bij SparkOptimus '

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.