Sandra van der Hoogt als adviseur en woordvoerder bij HollandSpoor gestart

Sandra van der Hoogt 200x200.jpgmaandag 08 juli 2019 11:13

Adviseur en woordvoerder Sandra van der Hoogt is sinds 1 juli bij HollandSpoor. Van der Hoogt (1984) werkte de afgelopen dertien jaar als woordvoerder en senior adviseur bij de politie in Rotterdam en het UMC Utrecht.

Sandra: "Met name bij de politie heb ik veel ervaring opgedaan met woordvoering in crisissituaties. Een dankbare rol waarbij je met de juiste aanpak oprecht iets kunt betekenen." Met de komst van Sandra vergroot het Rotterdamse communicatiebureau haar expertise in woordvoering, crisiscommunicatie, projectcommunicatie en contentmarketing. Het bureau HollandSpoor ondersteunt diverse organisaties -  van strategie tot uitvoering – op het gebied van reputatiemanagement, programma- en projectcommunicatie, verandercommunicatie en mediacommunicatie. 

« Terug

Reacties op 'Sandra van der Hoogt als adviseur en woordvoerder bij HollandSpoor gestart'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.