Future Groep neemt SQIQ over

Future Group Sqiq 200x200.jpgmaandag 08 juli 2019 11:04

Future Groep heeft SQIQ BV overgenomen. SQIQ is gespecialiseerd in detachering van Online Marketeers, E-commerce Specialisten en Digital Managers in met name de profit sector. Met het toevoegen van SQIQ aan de groep versterkt Future Groep haar dienstverlening: samen met communicatieadviesbureau Future Communication bestrijkt het hiermee de gehele communicatie-, digital- en marketingsector in zowel overheid als het bedrijfsleven.

Rutger van der Laan (oprichter, eigenaar en directeur van SQIQ) is blij met toetreding tot de Future Groep. Van der Laan: "De krachtenbundeling van SQIQ met vooral Future Communication gaat een enorme boost geven. Wederzijds kunnen we elkaars opdrachtgevers voorzien van nog meer, nog betere en bredere digital-, marketing- en communicatieondersteuning. Ook de flexibiliteit wordt groter: daar waar Future Communication bewust met eigen communicatieconsultants werkt, beschikt SQIQ over een groot netwerk van digital freelancers. Tezamen garanderen we hiermee de beste invulling van tijdelijke personeelsbehoeften. Bovendien werken wij in verhouding nog minder voor overheidsorganisaties, waar juist Future Communication sterk vertegenwoordigd is."

Wout Dekker, directeur van Future Communication (een werkmaatschappij binnen de Future Groep), vult aan: "Wij zien bij onze opdrachtgevers een steeds grotere vraag naar online communicatieondersteuning. Samen met SQIQ gaan we aan die vraag nog beter voldoen dan voorheen. Andersom vergroten we ons speelveld  eveneens door het groot aantal corporate opdrachtgevers waar SQIQ al aan het werk is." SQIQ blijft gevestigd in haar kantoor in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Ook daar ziet Dekker mogelijkheden: "We creëren met deze overname een kleine 'hub' voor Future Communication in Amsterdam. Altijd handig en nuttig, we hebben veel opdrachtgevers in de regio Amsterdam."

Jeroen Ekkel (CEO Future Groep) stelt dat deze overname een bewuste strategie is van de Future Groep: "Wij willen voor overheid en bedrijfsleven een complete en waardevolle dienstverlener zijn in alle sectoren waarin we werken. Daarin is SQIQ een prachtige aanvulling, met name in de samenwerking met Future Communication. Vandaar ook deze relevante overname en natuurlijk ook de eerdere die we vorig jaar deden: GGN Bewindvoering voegden we toe aan PLANgroep Schuldhulpverlening en Langhenkel fuseerde met Talenter tot de nieuwe onderneming Langhenkel-Talenter."

« Terug

Reacties op 'Future Groep neemt SQIQ over'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.