IvCB versterkt zich met Joep Kievits

Joep Kievits 200x200.jpgmaandag 08 juli 2019 10:30

Joep Kievits (35) is senior adviseur geworden bij IvCB Public Affairs & Stakeholdermanagement in Den Haag. Kievits is een zeer ervaren public affairsadviseur die hiervoor enkele jaren managing director van public affairsbureau MagnifEye was en public affairsadviseur voor verschillende kantoren binnen en buiten Den Haag.

Tevens werkte Kievits als public affairs expert voor de gemeente Amsterdam en voor een universiteit. Kievits startte zijn loopbaan als ambtenaar bij het toenmalige ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Infrastructuur. De expertise van Kievits is breed maar ligt vooral bij de energiesector, de digitale economie, de financiële sector, verkeer en vervoer, de arbeidsmarkt en de woningmarkt. Kevin Zuidhof, managing director van IvCB: "Met de ervaring die Joep meebrengt kunnen we ons kantoor verder versterken en onze positie in de Nederlandse markt verstevigen."

« Terug

Reacties op 'IvCB versterkt zich met Joep Kievits'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.