Mieke Ansems nieuwe directeur Communicatie & Marketing van VNO-NCW en MKB-Nederland

Mieke Asems.JPGmaandag 08 juli 2019 10:24

Mieke Ansems wordt per medio september de nieuwe directeur Communicatie & Marketing van VNO-NCW en MKB-Nederland. Ansems volgt hiermee Sigrid Verweij op, die per 1 juli afscheid heeft genomen als directeur Communicatie. Ansems is nu nog Associate Director Public Affairs & Communications bij Coca-Cola European Partners.

Amsems heeft een achtergrond in de politiek en veel ervaring met public affairs en communicatie. Na haar studie rechten begon ze als medewerker Sociale Zaken voor de Tweede Kamerfractie van D66. Verder heeft ze gewerkt voor de minister voor Grote Steden- en Integratiebeleid, bij adviesbureau Dröge & van Drimmelen en voor zorgverzekeraar Menzis. Asems begint bij VNO-NCW en MKB-Nederland op 16 september. Ze wordt integraal verantwoordelijk voor de communicatie- en marketingstrategie van de ondernemingsorganisaties. 

« Terug

Reacties op 'Mieke Ansems nieuwe directeur Communicatie & Marketing van VNO-NCW en MKB-Nederland'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.