Communicatiebureaus Oosterbreedte en Nabije Oosten worden: Nieuwe Wending

Nieuwe Wending 200x200.jpgwoensdag 29 mei 2019 12:18

Nieuwe Wending is het nieuwe communicatiebureau in het oosten van Nederland. Het is voortgekomen uit een fusie van Oosterbreedte en Nabije Oosten. Bij het nieuwe bureau werken negen adviseurs. Nieuwe Wending is een bureau voor breincommunicatie en is gevestigd in Deventer. Het bureau combineert kennis en inzichten van het brein met communicatiekennis en -ervaring met als doel mensen in beweging te krijgen.

Opdrachtgevers zijn bijna allemaal organisaties uit het maatschappelijk veld: gemeenten, provincies en zorgorganisaties. Beide fusiepartners verdienden de afgelopen tien jaar hun sporen in het communicatievak.

Nabije Oosten was een bureau voor gedragsverandering en communicatie, Oosterbreedte was een bureau voor strategische marketing en communicatie. Oosterbreedte won vorig jaar de Galjaard-publieksprijs met de campagne 'Mag ik bij jou wonen'. In 2015 was Nabije Oosten genomineerd voor dezelfde prijs. Hoe kan een gemeente haar inwoners hun afval beter laten scheiden? Hoe zorgt een zorginstelling ervoor dat patiënten naar één loket bellen? Hoe zorgt een ziekenhuis ervoor dat de vaccinatiegraad onder medewerkers omhoog gaat? Of het aantal 'no shows' van patiënten tijdens een consult juist naar beneden gaat? Hoe zorgt een gemeente ervoor dat inwoners mee gaan in de komst van een nieuwe school of de komst van windmolens? Dit zijn voorbeelden van maatschappelijke vraagstukken waar Nieuwe Wending aan werkt.

« Terug

Reacties op 'Communicatiebureaus Oosterbreedte en Nabije Oosten worden: Nieuwe Wending'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.