Progress Communications verwelkomt drie nieuwe consultants

Progress communications 200x200.jpgwoensdag 15 mei 2019 15:59

Communicatiebureau Progress Communications breidt het team uit met drie nieuwe consultants. Iwanna de Jonge gaat aan de slag als consultant voor o.a. Experian en ABBYY. Frederique Hoppe (26) zal als junior consultant zich gaan bezighouden met de uitvoer/implementatie van de strategie├źn voor pr, social media en communicatie. En Mireen van Limpt zet zich als junior consultant in voor klanten als Tekpoint-Xiaomi en Ring.

Iwanna de Jonge (36) gaat in de rol van consultant aan de slag voor klanten als FinTech-bedrijf Experian, internationaal (IT-)consultancybureau Accenture en AI-bedrijf ABBYY. Iwanna behaalde haar diploma aan  de school voor journalistiek te Zwolle. Ze werkte meerdere jaren in de televisiewereld als redacteur en verslaggever. Aansluitend werkte ze als communicatie- en marketingadviseur binnen de overheid, de non-profit- en de commerciële sector. Inmiddels heeft ze ruim tien  jaar ervaring op het gebied van pr, communicatie en marketing. Iwanna: “Bij Progress kan ik mijn expertise in de journalistiek, pr, marketing en communicatie met elkaar verbinden. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de ontwikkeling en groei van Progress als full service bureau.”  

Frederique Hoppe (26) versterkt het team als junior consultant. Ze zal zich bezighouden met de uitvoer/implementatie van de strategieën voor pr, social media en communicatie voor klanten als Boeing, reichelt elektronik en Macaw. Frederique behaalde onlangs haar master neerlandistiek aan de Universiteit van Leiden. Binnen de taalbeheersing koos ze voor een vakkenpakket met argumentatie en retorica, waarvan ze wist dat deze kennis in de pr van pas zou komen: "Bij Progress Communications hoef ik geen keuze te maken tussen alles wat ik leuk vind, maar kan ik het combineren. Ik word beter in het stellen van prioriteiten en leer iedere dag iets nieuws."   

Ook Mireen van Limpt (26) is enthousiast aan de slag gegaan als junior consultant en zet zich in voor klanten als Tekpoint-Xiaomi, ABBYY en Ring. Na haar studie communicatiewetenschappen werkte Mireen als redacteur voor diverse televisieprogramma’s.Na een jaar op de werkvloer, begon ze aan een wereldreis van negen maanden. De reis heeft haar doen inzien dat zij meer wilde halen uit het communicatievak: “Tijdens mijn studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen kreeg ik veel inzicht in het communicatievak. Tijdens mijn minor in marketing en pr in Amerika groeide mijn interesse. Ik was op zoek naar meer uitdaging en bruisend werk in de pr en communicatie, precies dát vond ik bij Progress Communications!”  

Stella Jansen, managing director van Progress Communications Amsterdam: "Progress Communications groeit gestaag en biedt als full-servicebureau een geïntegreerde aanpak van pr, media, influencers en marketing. Inmiddels bestaat de organisatie uit twintig medewerkers, verdeeld over de kantoren in Amsterdam en Antwerpen. Begin dit jaar verwelkomden we AirHelp, ABBYY en Tekpoint-Xiaomi als klant. We kunnen de expertise en ervaring van Frederique, Mireen en Iwanna hierbij goed gebruiken."  

 

« Terug

Reacties op 'Progress Communications verwelkomt drie nieuwe consultants'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.