Wim van der Weegen per 1 juni directeur Communicatie bij Defensie

Wim vd Weegen 200x200.jpgwoensdag 15 mei 2019 12:26

Van der Weegen wordt met ingang van 1 juni 2019 directeur Communicatie bij het ministerie van Defensie. Hij is op dit moment hoofd Bestuurlijke Zaken, Advies en Communicatie en tevens plaatsvervangend algemeen secretaris bij de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV). Daarvoor was hij hoofd Communicatie bij de OVV en eerder woordvoerder bij diverse departementen. In 2017 werd hij door Logeion benoemd tot Communicatieman van het Jaar.

Hij ontving deze titel voor zijn uitzonderlijke werk bij de OOV, hij was de motor en inspirator achter de geslaagde communicatie van het eindrapport over de crash van vlucht MH17. 

Van der Weegen studeerde Journalistiek aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg.

« Terug

Reacties op 'Wim van der Weegen per 1 juni directeur Communicatie bij Defensie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.