Marcel Smeets naar Van Belang & Partners

Marcel Smeets 200x200.jpgvrijdag 10 mei 2019 18:12

Marcel Smeets (1971) is per 1 mei als partner en adviseur toegetreden bij het corporate affairsbureau Van Belang & Partners. Met meer dan vijftien jaar ervaring met European Affairs en gespecialiseerd in sociale zekerheid en gezondheidszorg gaat hij zich richten op een betere organisatie en de kwaliteit van de sociale zekerheid en gezondheidszorg in Nederland en Europa.

Hij leerde het PR en lobbyvak kennen bij het gerenommeerde Haagse lobbykantoor Pauw & Van Spaendonck en stroomde via Zorgverzekeraars Nederland door naar Brussel. Daar leerde hij de Europese gezondheidszorg van binnenuit kennen als algemeen directeur van de Europese koepel van zorgverzekeraars. In 2010 koos hij voor het vrije ondernemerschap en sindsdien richt hij zich op interim-management van brancheorganisaties en de belangenbehartiging van Nederlandse zorgpartijen in Europa. Marcel Smeets werkt voor diverse partijen in de ouderenzorg, zorgverzekeringen, GGZ, organisaties in de eerste en tweede lijn, onderzoek en fondsenwerving, eHealth & ICT en in de sector van genees- en hulpmiddelen.

« Terug

Reacties op 'Marcel Smeets naar Van Belang & Partners'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.