Jan Willem Blok Director Public Affairs bij CFF Communications

Jan-Willem-Blok.jpgmaandag 07 januari 2019 15:03

CFF Communications, bureau voor financiƫle en corporate communicatie in Amsterdam, voegt Public Affairs en Branding toe aan zijn dienstenaanbod. Het bureau heeft Jan Willem Blok aangesteld als Director Public Affairs. Eerder was hij Head of Government Affairs bij ABN AMRO.

Jan Willem Blok is op 7 januari begonnen als Director Public Affairs en zal in die positie de publicaffairspraktijk van CFF Communications opzetten en uitbreiden. Eerder was Jan Willem Head of Government Affairs bij ABN AMRO. Daarvoor werkte hij onder andere bij de Tweede Kamerfractie van het CDA. Hij zal de klanten van CFF Communications voorzien van publicaffairsadvies en hun belangen behartigen op lokaal niveau, in Den Haag en in Brussel, waarbij hij zal samenwerken met de EU Public Affairs Hub van Grayling in de Europese hoofdstad.

De uitbreiding naar Public Affairs sluit aan bij de algehele verbreding van het aanbod van communicatiedienstverlening door CFF Communications. Zo gaat CFF Communications intensiever samenwerken met Grayling Nederland, het zusterkantoor uit het Huntsworth-netwerk dat excelleert in Branding en Communicatie. Daarnaast levert het groeiende Media Intelligence-team van CFF Communications naast premium mediamonitoring sinds kort ook nieuwscontent op maat voor (sociale) intranetten.

« Terug