Marcel Baas wordt directeur en mede-eigenaar van ZB

Benoeming-Baas-Zantige-200x200.jpgdonderdag 06 december 2018 09:39

Marcel Baas wordt per 1 januari 2019 algemeen directeur en mede-eigenaar van communicatie- en contentbureau ZB. Tot voor kort was Baas werkzaam als algemeen directeur van Future Communication en Human Capital Group. Hij gaat samen met ZB-oprichter Robbert Zantinge de directie van het bureau voeren. Zantinge wordt creatief directeur van ZB.

Voor Marcel Baas, die eerder als communicatiemanager werkte voor onder andere Deloitte, AFC Ajax, Twynstra Gudde en BPD, gaat er met zijn overstap naar ZB een langgekoesterde wens in vervulling: "Ik heb in de afgelopen 2,5 jaar met veel plezier leiding gegeven aan Future Communication en ben trots op wat daar in die tijd is bereikt. Toch heb ik altijd de droom gehad om de liefde voor mijn vak en het dragen van eindverantwoordelijkheid te combineren met zelfstandig ondernemerschap. Toen deze kans zich bij ZB voordeed, heb ik die met beide handen aangegrepen. Ik ken Robbert Zantinge al jaren en verheug me op de samenwerking met hem en het team. We delen onze visie op het vak en ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van het bureau."

Verbreden en versterken
"Ik ben ongelooflijk trots en blij met de komst van Marcel", zegt Zantige. "Hij is een zwaargewicht in het vak en zijn komst als directeur en mede-eigenaar markeert de volgende fase in ons bestaan. We gaan samen onze propositie verbreden, het klantportfolio uitbreiden en ons merk versterken. Het doel is om ZB te laten uitgroeien tot een integraal, allround adviesbureau voor communicatiestrategie en contentmarketing." Marcel Baas: "Hiermee spelen we nadrukkelijk in op de tendens om vraagstukken - op het gebied van profilering, positionering en reputatie - op een geïntegreerde wijze, vanuit beide vakgebieden, te benaderen." Het bureau zal ook na toetreding van Marcel Baas de naam ZB blijven dragen. "Dat Marcels achternaam net als die van mede-oprichtster Annelies Bolluijt begint met een 'B' kan haast geen toeval zijn", zegt Zantige.

« Terug