Contentmarketingbureau LVB breidt uit met vier nieuwe collega’s

Benoeming-LVB-200x200.jpgwoensdag 28 november 2018 11:19

Contentmarketingbureau LVB heeft vier nieuwe collega’s toegevoegd aan het groeiende team. Ferdi van der Veen, Aida Merino Toro, Niels Smulders en Jesse Kleijer zijn gestart binnen diverse labels.

Aart Lensink, algemeen directeur LVB: "In ons vakgebied weet je dat je nooit stil kunt blijven staan. En dat willen we ook niet. We willen vooruit. En we willen voorop blijven lopen als bureau. Vooroplopen in de verschuiving van het vak richting marketing en als het gaat om kwaliteit. En daar heb je dus A-mensen voor nodig. Want dat verdienen onze A-klanten. We zijn blij dat we weer vier nieuwe, creatieve vakmensen aan ons hebben weten te binden, die ons in staat stellen om voorop te blijven lopen binnen de verschillende aspecten van het vak."

Jesse Kleijer gaat als copywriter aan de slag met contentcreatie. Ferdi van der Veen (Art director) en
Aida Merino Toro (Art director) gaan zich bezighouden met contentdesign. En Niels Smulders zal als Video editor verantwoordelijk zijn voor videomarketing. 

Het contentmarketingbureau LVB verzorgt de inzet en productie van (online) video campagnes, tv-formats, magazines, campagnecontent, public relations en social media campagnes.

« Terug

Reacties op 'Contentmarketingbureau LVB breidt uit met vier nieuwe collega’s'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.