Pauline Bloemsma en Christel Verbeek nieuw in het team van Bex*communicatie

Benoeming-Bex-Pauline-Christel-200x200.jpgwoensdag 28 november 2018 10:53

Het communicatiebureau Bex*communicatie heeft haar team versterkt met junior adviseur Pauline Bloemsma op de locatie in Amsterdam en officemanager Christel Verbeek voor het kantoor in Eindhoven.

Bloemsma studeerde communicatie in Eindhoven en is daarna naar Den Haag verhuisd. Gedurende haar studie heeft zij werkervaring opgedaan bij verschillende bedrijven zoals BDO, ING, Lumens Eindhoven en kleine ZZP-opdrachten. Na haar studie werkte ze bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en bij de gemeente Zoetermeer. Nu gaat ze enthousiast aan de slag bij Bex* communicatie. Ze gaat haar werkervaring en bijhorende kennis creatief en pragmatisch inzetten.

Verbeek heeft gewerkt bij een opdrachtgever van Bex*communucatie: Janssen de Jong Groep. Daar was ze als management assistent verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van dochterbedrijf Janssen de Jong Bouw Zuid B.V. Daarvoor heeft ze jarenlang gewerkt op de marketing en communicatieafdeling van Bonduelle Food Service en is ze een periode actief geweest in de theaterwereld.

Bex* versterkt de communicatiekracht van mensen, merken en organisaties en is actief binnen de volgende specialismes: Crisis, Veranderen, Campagnes, HR-communicatie, Storytelling, Issuemanagement en Training & Coaching.

« Terug

Reacties op 'Pauline Bloemsma en Christel Verbeek nieuw in het team van Bex*communicatie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.