Anouk van Eijkeren versterkt het team van Evolve

anouk evolve.pngmaandag 12 november 2018 23:48

Evolve is een teamlid rijker: 1 november is Anouk van Eijkeren bij Elvolve begonnen als consultant. In haar nieuwe rol helpt ze opdrachtgevers beter te presteren door interne communicatie- en bedrijfsprocessen te optimaliseren met behulp van interne sociale media.

Anouk van Eijkeren is sinds zes jaar werkzaam in de digitale wereld en heeft al veel domeinen van dit vakgebied mogen ontdekken. Ze heeft verschillende web start-ups mee opgezet, waarbij ze verantwoordelijk was van businessmodel tot aan het ontwikkelen van content voor websites. Later maakte ze de overstap van web naar sociale media. Ze begon in 2015 als social business consultant bij SOCIAL.INC en groeide uit tot key accountmanager. In beide rollen adviseerde ze een verscheidenheid aan opdrachtgevers, waaronder ABN AMRO, Enexis en BSH Householding B.V, over de strategische inzet van sociale media en content. 

Specialist in verandermanagement
Bij Evolve ondersteunt Van Eijkeren opdrachtgevers met het succesvol implementeren van een sociaal intranet of digitale werkplek en de bijhorende organisatieverandering, zowel in de vorm van strategie als projectmanagement en adoptie. Dit sluit goed aan op haar opleidingsachtergrond: Van Eijkeren rondde cum laude de master Beleid, Communicatie & Organisatie af aan de Vrije Universiteit Amsterdam, met een specialisatie in Verandermanagement.

Peter Haan, oprichter en directeur van Evolve: "We halen met Anouk een topper in huis. Ze heeft relevante ervaring aan bureauzijde en in het werken voor grote opdrachtgevers. Haar brede achtergrond op het gebied van digitale communicatie, verandermanagement, sociale media en content is zeer welkom en waardevol. Ik kijk uit naar onze samenwerking!"

Van Eijkeren over haar nieuwe functie: "In mijn zoektocht naar een volgende uitdaging kwam ik in aanraking met Evolve en Peter. Vanaf ons eerste gesprek klikten we op zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak. Hij heeft in zeven jaar tijd een ontzettend kundig en ervaren team aan zich weten te binden én indrukwekkende resultaten geboekt voor opdrachtgevers. Ik ben trots dat ik vanaf nu mag zeggen dat ik een 'Evolver' ben."

« Terug

Reacties op 'Anouk van Eijkeren versterkt het team van Evolve'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.