Hanneke de Korte wordt de nieuwe directeur marketing en communicatie van de gemeente Utrecht.

Hanneke de Korte.jpgwoensdag 03 oktober 2018 14:55

Hanneke de Korte gaat begin december aan de slag bij de gemeente Utrecht. Daarmee volgt zij Mark de Boer op, die eind augustus overstapte naar de Gemeente Amsterdam als directeur Openbare Orde en Veiligheid (OOV). De Korte was de afgelopen twee jaar werkzaam voor de gemeente Den Haag.

Als hoofd Media bij de gemeente Den Haag was ze verantwoordelijk voor de positionering en profilering van de stad en het college van B & W in het bijzonder. Hanneke is geen onbekende in Utrecht. Voordat ze in Den Haag aan de slag ging, werkte De Korte namelijk ruim tien jaar voor Reclassering Nederland, de eerste vijf jaar als communicatieadviseur/persvoorlichter en de laatste vijf jaar in de rol van hoofd Media & Communicatie. Daarvoor was ze actief in de journalistiek bij onder andere het NOS Journaal, RTV Rijnmond en Tros TweeVandaag.

"Het voelt wel een beetje als thuiskomen", geeft Hanneke aan in een eerste reactie. "Utrecht is toch de stad waar ik jarenlang geleefd, gestudeerd en gewerkt heb. Ik kijk er enorm naar uit om daar weer van betekenis te kunnen zijn en samen te werken met het bestuur van de stad en de professionals in het communicatieteam van de gemeente," zo meldde de Utrechtse Communicatiekring op hun website.

« Terug

Reacties op 'Hanneke de Korte wordt de nieuwe directeur marketing en communicatie van de gemeente Utrecht.'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.