De Balie heeft Saskia Legein benoemd tot hoofd Communicatie

Saskia-Legein-200x200.jpgdinsdag 02 oktober 2018 13:45

Saskia Legein (1972) is benoemd tot hoofd Communicatie van De Balie, producent van programma's over kunst, cultuur en politiek en café-restaurant in Amsterdam. Legein heeft jarenlange ervaring in het communicatievak en de journalistiek en werkte onder andere voor IDFA, het ministerie van Buitenlandse Zaken en DutchCulture. In haar nieuwe functie zal zij zich vooral richten op de positionering van De Balie.

Over haar ambitie vertelt Legein: "De Balie brengt avontuurlijke programma's, die actuele vraagstukken combineren met live performances of literatuur. Daarbij zijn bekende nationale en internationale denkers en kunstenaars betrokken. Onderwerpen die iedereen raken, worden op die manier voor een breder publiek toegankelijk. Ik ga er met groot plezier aan werken om dat met alle middelen die we kunnen inzetten nog beter voor het voetlicht te brengen." 

"De Balie leeft van en voor het maatschappelijk debat. Saskia Legein heeft zich als journalist en communicatiespecialist bewezen in het publieke en culturele domein. Wij zijn erg blij met haar komst," zegt Yoeri Albrecht, directeur van De Balie.

« Terug

Reacties op 'De Balie heeft Saskia Legein benoemd tot hoofd Communicatie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.