Jacqueline Vink per 1 september hoofd Communicatie van Deltares

Jacqueline-Vink-200x200.jpgvrijdag 14 september 2018 11:29

Jacqueline Vink is per 1 september 2018 hoofd Communicatie van Deltares, onafhankelijk kennisinstituut voor water en ondergrond in Delft en Utrecht. "Het is prachtig om voor zo een gezaghebbend instituut te werken. Super actueel gezien de klimaatveranderingen en het effect daarvan op de zeespiegelstijging en bodemdaling", vertelt Vink.

Vink was ruim negen jaar strateeg bij Schuttelaar & Partners, communicatie- en adviesbureau voor gezondheid en duurzaamheid, waar ze opdrachtgevers adviseerde over onder andere positionering, crisiscommunicatie en campagnes. Daarvoor had zij diverse leidinggevende functies op het gebied van communicatie en strategie bij organisaties zoals het Voedingscentrum, ministerie van Algemene Zaken en Rijnland Ziekenhuis. Vink volgt interim manager Carola de Vree-van Wagtendonk op. De Vree-van Wagtendonk gaat zich nu weer helemaal richten op Publiec waarvan zij directeur en eigenaar is.

Vink vertelt: "Bij Deltares werken achthonderd mensen met onderzoek en kennis aan innovatieve en duurzame oplossingen voor de waterveiligheid en leefbaarheid. Samenwerking is daarbij enorm belangrijk en communicatie uiteraard ook, zodat de kennis benut wordt voor de grote maatschappelijke opgave waarvoor de organisatie staat. Ik kijk ernaar uit om verder vorm te geven aan de positionering en te laten zien wat de impact is in Nederland, maar voor een belangrijk deel ook internationaal."

 

« Terug