Ingrid de Kort-Philipsen nieuwe senior adviseur bij Beck Communicatie

Ingrid-de-Kort-200x200.jpgdinsdag 04 september 2018 10:09

Interimcommunicatiebureau Beck Communicatie breidt haar team uit met een nieuwe senior adviseur: Ingrid de Kort-Philipsen. Ingrid heeft ruim 20 jaar ervaring in het communicatievak en werkte eerder bij Technische Universiteit Eindhoven en Bex*Communicatie. Met haar ruime ervaring als allround communicatieadviseur binnen de bouw- en woonsector en de onderwijswereld is Ingrid een waardevolle aanvulling voor het Beck-team.

Na haar studie Communicatie aan Fontys Hogescholen in Eindhoven, startte Ingrid haar loopbaan in de bureauwereld. Ze werkte bijna 10 jaar bij Bex*Communicatie in Eindhoven waar ze voor een breed scala aan opdrachtgevers op het gebied van bouwen, wonen en infrastructuur werkte. Diverse woningcorporaties, gemeenten, projectontwikkelaars en bouwondernemingen behoorden tot haar opdrachtgevers. In 2009 ging ze aan de slag binnen het Communicatie Expertise Centrum van Technische Universiteit Eindhoven. Naast diverse projecten op het gebied van marketingcommunicatie, corporate communicatie en interne communicatie werkte ze aan de positionering van ‘Smart Mobility’, één van de onderzoeksthema’s van de universiteit. Vanaf 2014 was ze verantwoordelijk voor de vernieuwingsimpuls van het alumnibeleid. Het afgelopen jaar werkte Ingrid in de rol van ‘product owner’ aan de vernieuwing van de onderzoekwebsite van de Technische Universiteit Eindhoven.

Het specialisme van Beck Communicatie is interimcommunicatie voor overheden en non-profitorganisaties. Momenteel telt het team van Beck Communicatie 15 personen in vaste dienst en heeft het bureau, inclusief freelance adviseurs, in totaal 25 adviseurs aan het werk voor diverse opdrachtgevers.

« Terug

Reacties op 'Ingrid de Kort-Philipsen nieuwe senior adviseur bij Beck Communicatie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.