Bex*communicatie versterkt vestiging in Amsterdam en Eindhoven

Dennis Doodeman.jpgwoensdag 11 juli 2018 12:02

Bex*communicatie heeft het team versterkt met senior communicatieadviseur Dennis Doodeman en trainee Vera Zuidhof. Dennis Doodeman is afkomstig van telecom- en ICT-dienstverlener BT, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor corporate PR, mediarelaties en interne communicatie. Hij was op het gebied van reputatiemanagement actief binnen brancheorganisatie Nederland ICT.

Vóór zijn tijd bij BT was Dennis jarenlang werkzaam in de bureauwereld. Als account director bij communicatieadviesbureau Text100 had hij diverse nationaal- en internationaal opererende klanten onder zijn hoede. Dennis Doodeman adviseerde zowel B2B- als B2C-bedrijven en ondersteunde hen op gebied van persvoorlichting en woordvoering. Ook overzag en coördineerde hij internationale PR-campagnes, gaf hij mediatrainingen en organiseerde messaging en storyline workshops.


Vera Zuidhof studeerde HBO Communicatie Management aangevuld met een master Communicatie- en Informatiewetenschappen. Ze specialiseerde zich in Communicatie & Beïnvloeding. Als trainee zet ze zich graag in voor het positief stimuleren van houding en gedrag van mensen. Ze streeft naar het raken van mensen in wensen en behoeften, waardoor ze intrinsiek gemotiveerd in beweging komen.

« Terug

Reacties op 'Bex*communicatie versterkt vestiging in Amsterdam en Eindhoven'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.