Strategisch adviseur Carolien Schoenmakers versterkt Tappan

IMG_20180213_111104_711.jpgdonderdag 08 maart 2018 15:53

Carolien Schoenmakers werkt sinds 5 maart bij Tappan. Als ervaren strategisch communicatieadviseur gaat zij zich bij het bureau richten op vraagstukken van opdrachtgevers van zowel de overheid als profitsector. Schoenmakers verbindt daarbij beleid, ambities en uitvoering. Naast haar advieswerk richt zij zich bij Tappan op vakontwikkeling en nog verdere professionalisering van het bureau.

Carolien Schoenmakers werkte de laatste jaren als strategisch adviseur van de directie communicatie bij de gemeente Amsterdam. Ze heeft onder meer de issuesmethodiek voor de gemeente Amsterdam ontwikkeld en ingericht en werkte aan de verbeterde inrichting van de communicatie op corporate niveau. Haar werkwijze kenmerkt zich doordat ze oog heeft voor haalbaarheid en realistisch is in haar aanpak. Eerder was ze ad interim coördinator communicatie bij de Politie Flevoland en hoofd marketing en communicatie bij Schiphol Real Estate.  

"Met de komst van Schoenmakers haalt Tappan een echte communicatiestrateeg in huis. Net als wij, is ze ervan overtuigd dat communicatie de basis is voor vertrouwen. En dat maakt dat ze heel goed bij ons past", aldus Marlies Janssen, directeur van Tappan.

« Terug