LEWIS breidt uit met vijf nieuwe medewerkers in Eindhoven

Benoemingen_Lewis.jpgvrijdag 02 maart 2018 13:30

LEWIS verwelkomt vijf nieuwe medewerkers in Eindhoven. Frans Raaijmakers (Senior Content Executive), Tessa Dekkers (Account Manager), Lieneke Schoenmakers (Account Manager), Amber Hellmeister (Account Executive) en Indira Hasanbegovic (Account Executive) versterken het team van het internationale communicatiebureau. De nieuwe aanwinsten ondersteunen de continue groei die het bureau doormaakt.

Frans Raaijmakers (30) studeerde Journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en werkte jarenlang als journalist voor het Brabants Dagblad. Na bijna twee jaar in de luchtvaartindustrie in Dubai maakt hij sinds kort onderdeel uit van LEWIS’ contentteam waar hij werkt aan zeer uiteenlopende content(marketing)projecten.

Tessa Dekkers (31) is aangesteld als Account Manager van diverse B2B-accounts, zoals LG en Adobe. Tessa studeerde Vrijetijdsmanagement aan de NHTV te Breda en is vier jaar werkzaam geweest bij Opvallers als projectmanager. Daar was zij verantwoordelijk voor shopper- en field-marketingactiviteiten voor merken als Heineken, Specsavers en Vrumona. 

Lieneke Schoenmakers (33) studeerde Journalistiek aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg. Daarna heeft zij nationale en internationale ervaring opgedaan bij verschillende communicatiebureaus waar zij werkte als accountmanager, producent en copywriter. Lieneke heeft gewerkt aan campagnes voor zowel B2B- als consumer-klanten, zoals Voedingscentrum, FrieslandCampina, Bison Professional en diverse overheidsinstanties. Bij LEWIS gaat Lieneke als Account Manager werken op campagnes zoals Google.

Amber Hellmeister (24) studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam waar ze haar master thesis schreef over het haat-volg gedrag op sociale media. Amber deed werkervaring op bij de redactie van RTL Koffietijd en is bij LEWIS aangesteld als Account Executive.

Indira Hasanbegovic (23) studeerde Communicatie Management aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Na haar studie startte ze als communicatieadviseur bij AutomotiveNL waar ze de communicatie verzorgde voor verschillende bedrijven binnen de automotive industrie. Indira gaat bij LEWIS aan de slag als Account Executive.

Vera Kops, General Manager LEWIS Nederland: “We sloten 2017 af met een intensieve zoektocht naar nieuw talent om ons team in Eindhoven uit te breiden. Tussen alle sollicitanten vonden wij enkele pareltjes, die we nu collega’s mogen noemen. Collega’s waarvan ik overtuigd ben dat ze bij onze cultuur passen en hier bij LEWIS een hele mooie carrière tegemoet gaan. Zij brengen nieuwe inzichten en energie met zich mee, vanuit andere bureaus, klantzijde of vanuit hun studie.

Over LEWIS
LEWIS is een internationaal communicatiebureau op het gebied van PR, marketing en digital. LEWIS telt twee vestigingen in Nederland; in Amsterdam en Eindhoven. Vanuit deze kantoren werkt het bureau voor klanten als bol.com, 20th Century Fox, Adobe en LG Electronics.

« Terug