PROOF versterkt team met drie talenten

Benoeming_PROOF.jpgmaandag 19 februari 2018 10:16

Dit jaar zijn drie talenten gestart bij PROOF: Camille van de Loo, Door van Dinten en Charissa Tetteroo. Met hun komst geeft PROOF verdere invulling aan de gerichte ambitie om op een innovatieve manier vorm te geven aan alignment. PROOF is gelouterd en gelauwerd in internal branding, employer branding en reputatiecommunicatie. Het Amsterdamse bureau werkt aan alignment en versterking van de employee journey voor organisaties als Dura Vermeer, VGZ, ING, KLM, NVM Business, Univé en Randstad.

Camille is gestart als junior strateeg. Ze heeft net haar MSc Corporate Communications & Reputation Management in Manchester, Engeland afgerond. Door kent PROOF al geruime tijd en start als head of production/senior projectmanager. Hiervoor was ze werkzaam bij Lemon Scented Tea. Charissa versterkt als ervaren projectmanager het project managementteam van PROOF en was hiervoor werkzaam als senior accountmanager.

Bea Aarnoutse, managing partner van PROOF: “We zijn erg blij met de komst van Camille, Door en Charissa. Als bureau willen we voorop blijven lopen en zijn we voortdurend op zoek naar mensen die zin hebben om daar hun steentje aan bij te dragen. Op deze manier blijven we ons vakgebied ontwikkelen en werken aan de versterking van de employee journeys van onze klanten.”

« Terug