Lana Driest in dienst bij IvRM

2017_IvRM_Lana.jpgdonderdag 15 februari 2018 09:38

Lana Driest is per 1 februari in dienst getreden als communicatieadviseur bij communicatiebureau IvRM. Bij IvRM beantwoordt Lana communicatievraagstukken van opdrachtgevers op strategisch en uitvoerend niveau.

Lana heeft een achtergrond als PR consultant in de beauty-, food- en healthbranche. Zij was verantwoordelijk voor de PR strategie, het persbeleid tot het uiteenzetten van internationale samenwerkingen met merken, media en social influencers. Als communicatieprofessional bij Stiho heeft Lana b-to-b ervaring opgedaan in de bouwwereld, waar zij verantwoordelijk was voor de in- en externe communicatie en hoofdredacteur was van het Stiho Magazine. Daarnaast is Lana co-founder van Heer Zadel waar zij verantwoordelijk is voor de merkcommunicatie.

Lana heeft communicatiewetenschap gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft een master in media, journalistiek en publieke opinie met als specialisatie politieke communicatie. Daarvoor heeft Lana de hbo-opleiding media, informatie en communicatie afgerond.    

Over IvRM

Communicatieadviesbureau IvRM helpt organisaties om hun maatschappelijke waarde zichtbaar te maken en organisatiedoelen te realiseren. Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers met meetbaar resultaat bouwen aan hun autoriteit, reputatie en invloedspositie. Daardoor komt hun kennis en kunde ten goede aan stakeholders en aan de samenleving. Met vestigingen in Bussum en Brussel realiseert IvRM de communicatiedoelstellingen van haar opdrachtgevers. IvRM voldoet aan de Bureau Management Norm (BMN) van brancheorganisatie VPRA. Voor meer informatie ga naar www.ivrm.nl.

 

« Terug