Wout Dekker en Lynn Verhoofstad naar Future Communication

FutureCommunication_benoeming_200x200.jpgdinsdag 06 februari 2018 11:57

Bij communicatieadviesbureau Future Communication in Utrecht zijn Wout Dekker en Lynn Verhoofstad gestart. Wout Dekker is in dienst getreden als principal consultant bij Future Communication. Hij heeft veel ervaring in leidinggevende communicatiefuncties bij onder meer het Erasmus MC, de Utrechtse politie, de Politieacademie en Zorgverzekeraars Nederland. Lynn Verhoofstad, die aan de slag gaat als communicatieconsultant, werkte de afgelopen vier jaar als communicatieadviseur bij Rotterdam World Gateway.


Dekker was ruim vijf jaar (tot april 2017) directeur corporate communicatie bij PGGM. Hij brengt twee nieuwe opdrachtgevers in: Stichting Pensioenfonds voor Huisartsen (SPH) en Woonzorgconcern IJsselheem. In beide organisaties werkt hij momenteel als interimmanager communicatie en woordvoerder.


Verhoofstad die werkte bij Rotterdam World Gateway (RWG), de volledig geautomatiseerde containerterminal in de Rotterdamse haven, studeerde communicatiewetenschappen aan de Tilburg University en de Universiteit van Antwerpen.

« Terug