PDR versterkt team met Marjolein Tijdink

Marjolein.jpgvrijdag 02 februari 2018 12:08

Per januari is Marjolein Tijdink begonnen als Content Specialist bij PDR public relations in Ede. Zij maakt onderdeel uit van het Content Team dat bestaat uit drie specialisten. In deze functie is Tijdink verantwoordelijk voor de uitvoering en coördinatie van uiteenlopende content voor PR – en communicatietrajecten van de opdrachtgevers. Verder draagt ze zorg voor mediarelaties, monitoring en analyses. Ook blijft zij lid van de eventcommissie van de VPRA, de branchevereniging voor PR en communicatie-adviesbureaus.

Marjolein Tijdink werkte voor haar benoeming als Project & Eventmanager bij communicatie-adviesbureau Wisse Kommunikatie. In deze functie was zij verantwoordelijk voor (internationale) opdrachtgevers ter ondersteuning bij communicatieactiviteiten, mediarelaties en project management. Daarnaast organiseerde zij uiteenlopende events en seminars.

Directeur Peter Pors over de nieuwe aanstelling: “Ik voorzie dit jaar een groeiende behoefte aan authentieke content. Met Marjolein in het content team gaan we dit verder uitbouwen. Samen met het Adviseurs Team voorzien we onze opdrachtgevers van onderscheidende communicatie. En we breiden nog verder uit, want we zijn wegens groei op zoek naar twee adviseurs."

Tijdink over haar aanstelling: “Ik ben verheugd met de nieuwe uitdaging, want in deze functie ontwikkel ik mij verder als specialist. De visie van PDR en de werkzaamheden sluiten goed aan bij mijn interesse om pakkende content te ontwikkelen die veelzijdig en origineel is. Met mijn ervaring draag ik graag bij aan het zichtbaar maken van de verhalen van onze opdrachtgevers met de juiste inzet van content en middelen.”

 

« Terug