Wilma Klaren nieuwe senior adviseur bij Bureau Buhrs

wilmaKlaren_vierkant.jpgvrijdag 19 januari 2018 10:41

Per 1 januari 2018 heeft Bureau Buhrs er een nieuwe senior adviseur bij. Wilma Klaren komt het team versterken: een zeer ervaren communicatie- en marketingadviseur met een grote ambitie voor duurzaam denken en doen.

Bureau Buhrs groeit ook in 2018 verder en verwelkomt nieuwe senior adviseur Wilma Klaren. Haar ambitie is bij te dragen aan een plezierige woon-, werk- en leefomgeving voor iedereen. Dat doet ze door organisaties in gebiedsontwikkeling en vastgoed te helpen hun plannen en projecten op de wensen van gebruikers af te stemmen en succesvol te realiseren. Altijd samen met de opdrachtgever en stakeholders. In haar hele loopbaan speelt duurzaam denken en doen een belangrijke rol.

De afgelopen 10 jaar werkte zij als gebiedsmarketeer en senior communicatieadviseur voor een collega bureau. Daarvoor was ze ruim 15 jaar marketeer bij diverse multinationals. Klaren is afgestudeerd als bedrijfskundige aan de RSM, Erasmus Universiteit Rotterdam. 

Buiten werktijd verwisselt Klaren de stedelijke hectiek voor het Zeisterbos samen met twee jachthonden en volwassen gezin. In haar woonplaats vervult ze diverse vrijwilligersfuncties o.a. in het bestuur van de Stichting Energie Zeist.

« Terug