Webinar over de toekomst van de communicatieprofessional op 2 november

CSC_webinardinsdag 19 oktober 2021 17:04

Digitalisering van de communicatie is dé grote uitdaging voor communicatieprofessionals in heel Europa. Daarbij gaat het zowel om de digitalisering van de infrastructuur als de digitalisering van de interne- en externe communicatie met stakeholders, zo blijkt uit de European Communication Monitor 2021. De rollen van communicatieprofessionals zijn flink aan het veranderen. Tijdens dit Nederlandstalig webinar wordt ingegaan op de Nederlandse situatie en een whitepaper gelanceerd dat in samenwerking met partner USG Marketing en Communicatieprofessionals tot stand is gekomen.

Door de redactie

Op 2 november a.s. zal het eerste whitepaper vanuit het Centrum Strategische Communicatie verschijnen: CSC Insights 1. Het doel is jaarlijks enkele publicaties uit te brengen waarin de verbinding wetenschap en praktijk wordt gelegd. In dit whitepaper ontsluiten we de resultaten van de ECM 2021 voor de Nederlandse communicatieprofessional, én hebben we ook enkele vooraanstaande vakgenoten gevraagd om op deze resultaten te reflecteren vanuit hun beroepservaring. Dit whitepaper komt tot stand in samenwerking met partner USG en wordt gepresenteerd tijdens een webinar vanuit de studio van USG in Almere.

Karin Dooren van Windpark Fryslân laat zien hoe de digitalisering doorwerkt in haar contact met interne en externe stakeholders. Digitale communicatie hoeft beslist niet onpersoonlijk te zijn. “Ook al is het contact digitaal, we maken het wel persoonlijk”, zegt Karin. Marieke van Os vanuit USG gaat in op de veranderende rollen van communicatieprofessionals zoals die ook in de ECM 2021 naar voren komen. Hoogleraar Christian Burgers licht aan de hand van een aantal grafieken de Nederlandse situatie nader toe. Welke sectoren lopen voorop en hoe kunnen we daar ons voordeel mee doen? Uiteraard zijn Logeionleden van harte welkom bij deze speciale USG Marcom Talk. Meer informatie en aanmelden via de website van USG.


« Terug

Reacties op 'Webinar over de toekomst van de communicatieprofessional op 2 november'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2021 > oktober