22 oktober: Young Logeion Academy gaat live!

Foto Logeion website.pngdinsdag 19 oktober 2021 16:47

Op 22 oktober staat de livegang van de Young Logeion Academy gepland. De Young Logeion Academy is een online kennisplatform waar Young Logeion-leden skills kunnen trainen en kennis kunnen opdoen in hun eigen tijd. Op deze manier geven wij extra toegevoegde waarden aan het lidmaatschap van Young Logeion.

Door de redactie

Online content door en voor young professionals
Om echt aan te sluiten bij de wensen en behoeften van de Young Logeion-leden heeft er in augustus een creatiemiddag plaatsgevonden. Tijdens deze creatiemiddag hebben een aantal jongprofessionals (verspreid over het communicatievakgebied) met elkaar gebrainstormd over wat er in de Young Logeion Academy zou moeten komen. Ook is er daadwerkelijk content gecreëerd en gepubliceerd op het online platform. Bekijk ook de video over de academy.De Young Logeion-leden zullen vanaf 22 oktober een e-mail ontvangen met inloggegevens en verdere informatie. De omgeving is device responsive. Inloggen kan via de pc, laptop, tablet en smartphone. De online omgeving is dynamisch. Plan daarom elke week een moment in om in te loggen en jezelf te ontwikkelen!

Experimentele proeftuin
De Young Logeion Academy is een samenwerking tussen Young Logeion en SkillsTown Connect. Komende periode gaan wij samen kijken of de Young Logeion Academy daadwerkelijk aansluit bij de behoeften van onze leden.  Logeion, Skillstown en Young Logeion willen graag kennis opdoen over het gedrag van de Young Logeion-Leden op het online platform. Wat vinden onze leden interessant? Op welke tijden en dagen zijn zij het meest actief? Of nog belangrijker: hoe zorgen wij dat wij ons kennisplatform hierop afstemmen?

Kortom: een experimentele proeftuin waar wij ontzettend naar uitkijken! Houd je e-mail in de gaten en doe mee!

« Terug

Reacties op '22 oktober: Young Logeion Academy gaat live!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.