Wie wint de Galjaard-publieksprijs? Breng je stem uit!

Gljrd21_Alle-finalisten_705x220px.pngdinsdag 19 oktober 2021 16:01

De Galjaardprijs is opgebouwd uit twee onderdelen, namelijk de Galjaardprijs die de vakjury uitreikt en de Publieksprijs. Beide prijzen worden op 4 november tijdens PubCom21, het Nationaal Congres Publieke Communicatie uitgereikt. En jij hebt invloed op wie de Publieksprijs wint! Want vanaf 18 oktober kan jij stemmen op jouw favoriete project. De stembussen blijven open tot woensdag 3 november 12.00 uur. Dit zijn de vijf finalisten waarop jij je stem kan uitbrengen.

Door de redactie

Finalisten in alfabetische volgorde:

ABP - Reality Check 2.0
ROVA - Terugwinnaars
UWV - NOW: de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid
Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland - Jongeren Corona Campagne 'Daar doe ik het voor’
Zuyderland -  Belevende - innovatieve communicatie rondom de coronacrisis in Zuyderland

Hoe kan je stemmen
Je stem uitbrengen op je favoriete finalist is heel eenvoudig! Klik op onderstaande button om alle informatie over de finalisten te vinden en de mogelijkheid om je stem uit te brengen.

Breng hier je stem uit

De finalisten aan het woord 
Om je te helpen of misschien te overtuigen, stellen de vijf finalisten zich aan je voor in hun vlog. Ze nemen je mee in hoe zij op het idee van hun project zijn gekomen? Waar zijn ze het meest trots op? Hoe gaat het nu verder? Laat je verrassen en inspireren en bekijk hier in een minuut de persoonlijke boodschap van de finalisten. En vergeet niet te stemmen. Let op je kunt maar een keer je stem uitbrengen!

Bekendmaking winnaar publieksprijs 
De winnaar van de publieksprijs wordt, net als de Galjaardprijs, uitgereikt tijdens PubCom21. Dit jaar heeft deze editie als thema: Het Eerlijke Verhaal. Een onderwerp dat direct veel losmaakt en waar veel professionele dilemma’s achter schuilgaan. Op 4 november gaan we de dilemma’s op tafel leggen, waarbij we steeds drie invalshoeken kiezen: transparantie, (gedrags)beïnvloeding en verbindend leiderschap. Dit doen we samen met o.a. Joris Luyendijk (antropoloog en journalist), Abigail Norville (plaatsvervangend SG VWS) en Marnix Eysink Smeets (lector Publiek Vertrouwen in Veiligheid, InHolland).


« Terug

Reacties op 'Wie wint de Galjaard-publieksprijs? Breng je stem uit!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2021 > oktober