Ben jij de communicatie-expert die Stichting 'Koken in een andere keuken' helpt?

Impact Matters Koken 705x220.jpgwoensdag 06 oktober 2021 09:00

De laatste tijd zie je misschien bij Logeion oproepjes voorbij komen van organisaties die op zoek zijn naar communicatieprofessionals die een helpende hand bieden. Logeion is partner van Impact Matters en helpt hen bij het matchen van communicatieprofessionals bij vraagstukken van goede doelen en ideële organisaties. De oproepen hebben ook impact, want alle vacatures zijn razendsnel gevuld! Dat maakt ons als Logeion trots op onze behulpzame leden. Wil jij ook je expertise inzetten voor een goed doel? Stichting ‘Koken in een andere keuken’ is op zoek naar een communicatie-expert!

Door de redactie

Bij 'Koken in een andere keuken' wordt iedere avond voor vijfenveertig daklozen in Amsterdam gekookt. De maaltijden worden voorbereid, ingekocht en gemaakt door vrijwilligers. Waarbij groepen (vrienden, collega's, familieleden) volledig zorgdragen voor de maaltijden. Koken in een andere keuken is jaren succesvol geweest maar de pandemie heeft roet in het eten gegooid. Op dit moment melden zich minder vrijwilligers aan om te koken. De Stichting is op zoek naar een communicatie-expert die wil meedenken hoe hier een nieuwe impuls aan gegeven kan worden.

Wil jij Stichting 'Koken in een andere keuken' hierbij helpen?

Website: http://kokenineenanderekeuken.nl/
Planning: flexibel
Duur: maximaal 10 dagdelen
Locatie: Momenteel kunnen alle projecten online uitgevoerd worden.
Enthousiast om als vrijwilliger deze Stichting een stap verder te helpen? Neem contact op met Henriette van Eeghen, info@impactmatters.nl of 06-2397 9766.

« Terug

Reacties op 'Ben jij de communicatie-expert die Stichting 'Koken in een andere keuken' helpt?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.