Het Eerlijke Verhaal op PubCom21

PubCom21_neutraal_705x220px.pngdinsdag 27 juli 2021 14:34

Het Eerlijke Verhaal, een onderwerp dat direct veel losmaakt en waar veel professionele dilemma’s achter schuil gaan. Een mooi thema voor het jaarlijks terugkerende Nationaal Congres Publieke Communicatie - PubCom21 – dat dit jaar op 4 november plaatsvindt. Blok deze datum alvast in je agenda! Het eerlijke verhaal. Op het eerste oog: wie is er nu tegen eerlijk zijn? Het is de snelste weg naar het verdienen van vertrouwen. Maar zoals met alles, als je goed kijkt en (heel) eerlijk bent, is de werkelijkheid natuurlijk ingewikkeld en kent ook het eerlijke verhaal verschillende kanten.

Door de redactie

Want wat als je niet alles kunt vertellen, omdat daarmee de veiligheid van anderen in het geding is? Of als vrije discussieruimte buiten de (journalistieke) schijnwerpers belangrijk is om tot resultaten te kunnen komen? Of: wanneer een crisissituatie vraagt om krachtig leiderschap en de nuance afbreuk doet aan de gevraagde daadkracht? Wanneer het eerlijke verhaal zo complex is, dat het nauwelijks meer valt uit te leggen?

We gaan de dilemma’s op tafel leggen. Sta jij voor radicale eerlijkheid en transparantie, altijd en overal? Of zijn er voor jou situaties die misschien vragen om een andere houding? En welke situaties zijn dat dan? Werp op 4 november een eerlijke blik in de professionele spiegel en ontdek samen met vakgenoten wetenschappers, filosofen en praktijkmensen van binnen en buiten het publieke communicatievak waar jouw eigen professionele grenzen liggen. Waarbij we pijnlijke vragen niet uit de weg gaan, maar juist met een onderzoekende blik bekijken.

Ook benieuwd naar eerlijke verhalen van vakgenoten? En ben je bereid je eigen ervaringen en dilemma’s eerlijk te delen? Dan gaan we elkaar zeker treffen op 4 november bij PubCom21! Virtueel, online of beide… dat laten we nog weten. Wil je op de hoogte blijven van PubCom21? Laat je e-mailadres achter en we houden je als eerste op de hoogte!

« Terug

Reacties op 'Het Eerlijke Verhaal op PubCom21'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.