Schrijf je nu in voor de Galjaardprijs 2021

Galjaardprijs21_algemeen_705x220px.pngdinsdag 13 juli 2021 17:37

De Galjaardprijs wordt ieder jaar tijdens het Nationaal Congres Publieke Communicatie (PubCom21) uitgereikt aan een bijzonder initiatief op het gebied van publieke communicatie. De initiatieven worden beoordeeld op drie criteria: inspirerend voor vakgenoten, innovatief qua aanpak en impactvol qua resultaat. Heb jij meegewerkt aan een initiatief vanuit bijvoorbeeld een woningbouwvereniging, zorginstelling, overheidsinstantie of een andere organisatie binnen het publieke domein? Wacht niet langer en schrijf nu jouw project in.

Door de redactie

Misschien wordt jouw project wel de opvolger van de winnaar in 2020: #SameNSterker van de NS.

Inschrijven is eenvoudig:

1.           Vul het inschrijfformulier volledig in op de website van Nationaal Congres Publieke Communicatie.

2.           Zorg dat de inschrijving binnen is bij Logeion vóór 3 september 2021

De winnaar ontvangt op 4 november de Galjaardprijs uit handen van de vakjury op het congres PubCom21. De vakjury, onder leiding van Friso Fennema (directeur communicatie Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat), beoordeelt de inzendingen en nodigt tien genomineerden uit voor een pitch. Vijf projecten gaan vervolgens door naar de finale van de Galjaardprijs 2021. Naast de juryprijs is er ook de Galjaard Publieksprijs: vakgenoten in Nederland kunnen voorafgaand aan het congres hun stem uitbrengen op een van de vijf finalisten.

Heb je vragen over de inschrijving of het proces? Neem contact op met het Logeion-bureau: info@logeion.nl of 070 - 3467049.

« Terug

Reacties op 'Schrijf je nu in voor de Galjaardprijs 2021'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.