Gezocht: schrijftalent dat een positieve impact wilt maken

Impact Matters oproep schrijven website705x220.jpgdinsdag 06 juli 2021 14:06

Heb jij een vlotte pen? En vind je het leuk af en toe een (telefonisch) interview te houden? Stichting Impact Matters zoekt een vrijwilliger die ongeveer eenmaal per twee maanden een kort interview voor de website van Impact Matters schrijft. De Stichting Impact Matters verbindt ideële organisaties (goede doelen) met professionals uit het bedrijfsleven en Logeion is partner van de stichting.

Door de redactie

Met het delen van kennis en door samen te werken krijgt de ideële organisatie extra ondersteuning om hun missie te realiseren. Een van de partners waarmee Stichting Impact Matters samenwerkt is Logeion. Op deze manier zijn diverse Goede doelen al geholpen met tijdelijke extra communicatie kennis. Geïnteresseerd of behoefte aan meer informatie? Neem contact op met Henriette van Eeghen: henriette@impactmatters.nl

« Terug

Reacties op 'Gezocht: schrijftalent dat een positieve impact wilt maken'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.