Logeion is jarig en trakteert!

Afbeelding Logeion 75 jaar 705x220.jpgwoensdag 30 juni 2021 12:49

Omdat Logeion dit jaar 75 jaar bestaat, hebben we een speciale jubileumactie. Want: wie jarig is trakteert! Vakgenoten kunnen nu tijdelijk voor de rest van 2021 lid worden voor €75! En daarbij hoef je geen entreekosten te betalen. Dat betekent dat je €56,50 bespaart. Ben je jonger dan 30 jaar? Dan betaal je €37,50. Daarbovenop krijg je tijdens deze actie het boek ‘Echt, je onderschat jezelf’ van Ben Tiggelaar (ter waarde van €15) cadeau. Lid worden? Of ben je al lid en wil je ook dit boek ontvangen? Lees dan verder.

Door de redactie

Voor Logeion-leden
Natuurlijk trakteren we dit bijzondere jaar ook onze leden. Ter gelegenheid van ons jubileumjaar maken we veel extra content voor onze leden, zoals podcasts, de bnp’s die dit jaar worden vernieuwd en het dubbeldikke zomernummer van het magazine, die nu net uit is. Ook kun je als lid dit jaar deelnemen aan 10 gratis kennisbijeenkomsten die door Logeion zijn geselecteerd. Er is dit jaar een vierdaagse C-week21 georganiseerd i.p.v. een ééndaags congres. En tot slot staat er nog een feestelijke bijeenkomst op de planning voor het najaar. Hoe deze eruit komt te zien, is afhankelijk van de situatie rondom corona tegen die tijd.

Bij deze jubileumactie wilden we ons niet alleen richten op de niet-leden, maar ook de trouwe leden de mogelijkheid bieden een boek te ontvangen. Want als trouw lid van Logeion weet jij als geen ander welke toegevoegde waarde een lidmaatschap biedt. Dus: stuur deze actie naar een collega en je ontvangt zelf ook het boek 'Echt, je onderschat jezelf'. Laat jouw collega in het opmerkingenveld jouw voor- en achternaam vermelden. Het boek wordt naar je adres gestuurd dat bij Logeion bekend is. Stuur deze actie door aan jouw collega.

Profiteer van de jubileumactie

Ben je nog geen lid van Logeion, dan lees je hier meer over deze aanbieding. Je kunt nu tijdelijk heel voordelig lid worden van Logeion. Je betaalt €75,- voor de rest van 2021. En daarbij ontvang je ook als cadeau het boek ‘Echt, je onderschat jezelf’ van Ben Tiggelaar (ter waarde van €15,-). Daarbovenop hoef je geen entreekosten te betalen. Dat betekent dus dat je €56,50 bespaart.  (Deze actie loopt tot en met 30 juli 2021 en is geldig zolang de voorraad strekt. Bovenstaande lidmaatschapsprijs is exclusief btw).

De vele voordelen van het lidmaatschap

Als lid van Logeion ontvang je vele voordelen, zoals: flinke kortingen op ruim 60 vakbijeenkomsten per jaar, acht keer vakblad C in je brievenbus en natuurlijk maak je deel uit van het netwerk van bijna 4.500 communicatieprofessionals. Maar wist je dat Logeion veel doet voor het communicatievak? Enkele voorbeelden: we formuleren samen met vakgenoten iedere twee jaar de Communicatietrends, professionals kunnen met de beroepsniveauprofielen (BNP’s) inzicht krijgen in hun professionele ontwikkeling en we zijn oprichter van het Centrum Strategische Communicatie (CSC). 

Zien we je snel?
Nu de wereld steeds meer open gaat, kunnen we binnenkort naast de vele online bijeenkomsten, ook weer fysieke bijeenkomsten organiseren. We hebben er zelfs al een aantal op de planning staan! En dat bekent dat we elkaar weer live kunnen ontmoeten. We kijken daar enorm naar uit en jij wellicht ook!

Button Word lid van Logeion 700x100

« Terug

Reacties op 'Logeion is jarig en trakteert!'

Yvonne van Vliet
Geplaatst op: 27-07-2021 15:40
Hi Mirjam, ik denk dat je onze andere acties hebt gemist, die ook deels of helemaal volledig zijn gericht op de leden. Want natuurlijk trakteren we dit bijzondere jaar ook onze leden. Ter gelegenheid van ons jubileumjaar maken we veel extra content voor onze leden, zoals podcasts, de bnp’s die dit jaar worden vernieuwd en het dubbeldikke zomernummer van het magazine, die nu net uit is. Ook kun je als lid dit jaar deelnemen aan 10 gratis kennisbijeenkomsten die door Logeion zijn geselecteerd. Er is dit jaar een vierdaagse C-week21 georganiseerd i.p.v. een eendaags congres. En tot slot staat er nog een feestelijke bijeenkomst op de planning voor het najaar. Hoe deze eruit komt te zien, is afhankelijk van de situatie rondom corona tegen die tijd. Bij deze actie, die voornamelijk is gericht op niet-leden, wilden we juist óók onze trouwe leden betrekken en hen de mogelijkheid geven om ook het boek van Ben Tiggelaar te ontvangen. Ik hoop dat dit je vraag heeft beantwoord!
Evelien Winkel
Geplaatst op: 01-07-2021 13:55
Wat goed om ook leden te trakteren!
Sandra Doornewaard@hartstichting.nl dat vind jij vast ook!
Mirjam Visser
Geplaatst op: 30-06-2021 13:31
Noemen jullie dat trakteren? Die trouwe leden alleen een boek geven als ze een nieuw lid werven? Trakteren is volgens mij iemand iets geven zonder dat diegene daarom gevraagd heeft.

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2021 > juni