Nu online: The Peer Review over de relatie tussen communicatiewetenschap en -praktijk

The Peer Review aflevering 6 705x220.jpgdinsdag 01 juni 2021 14:30

Vijf vakgenoten vragen zich af of er wel voldoende kruisbestuiving is tussen de communicatiewetenschap en -praktijk én delen soms verrassende inzichten in deze zesde aflevering van The Peer Review die nu online te bekijken is. Maak jij regelmatig gebruik van inzichten en kennis uit de communicatie-wetenschap of aanpalende vakgebieden als sociologie, bestuurskunde, psychologie, taalkunde of gedragswetenschappen? 

Door de redactie

Luister en kijk naar Simone Krouwer, Taco Rijssemus, Young Logeion-voorzitter Marjolein Snellink, Guido Rijnja en onze bijzonder hoogleraar Christian Burgers en laat je inspireren door deze nieuwe aflevering van The Peer Review, een mooie samenwerking tussen IDTV en Logeion.

« Terug

Reacties op 'Nu online: The Peer Review over de relatie tussen communicatiewetenschap en -praktijk'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.