Laat jouw mening horen en doe mee aan het ledenonderzoek 2021!

Ledenonderzoek 705x220.pngdinsdag 01 juni 2021 14:13

Logeion wil zo goed mogelijk voldoen aan de verwachtingen en wensen van de Logeion-leden. Daarvoor is de mening van alle leden cruciaal, ook die van jou. Wil je ons helpen door mee te doen aan het Logeion-ledenonderzoek? De uitkomsten van dit onderzoek helpen ons bij het maken van (strategische) keuzes voor de vereniging. Meedoen wordt beloond: je maakt kans op een van de drie waardebonnen waarmee je gratis kunt deelnemen aan C-week21, het online vakcongres voor communicatieprofessionals.

Door de redactie

Via e-mail hebben alle Logeion-leden al een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan het ledentevredenheidsonderzoek. Veel leden hebben de vragenlijst al ingevuld. Ben je er nog niet aan toegekomen? Volgende week is de laatste week waarin je de vragenlijst van het ledenonderzoek kunt invullen. Zorg dat je niet te laat bent en doe mee! De resultaten van het onderzoek worden in juli verwacht en met je gedeeld.

Het invullen van de vragenlijst duurt 10 tot 15 minuten. Ondervind je problemen met het invullen van de vragenlijst? Laat het weten en stuur een e-mail naar info@businessmonitor.nl Voor vragen aan Logeion kun je mailen naar info@logeion.nl of bellen naar 070-346 7049.

« Terug

Reacties op 'Laat jouw mening horen en doe mee aan het ledenonderzoek 2021!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2021 > juni