Spetterende opening van C-week21 met de bekendmaking winnaars Communicatieverkiezingen

host en finalisten 705x220.jpgdonderdag 27 mei 2021 15:44

Op maandag 21 juni start C-week21 met een talkshow onder leiding van Pauline de Wilde. Pauline gaat in gesprek met onder meer de juryvoorzitters van de communicatieverkiezing Cathelijne Janssen en Paulien Trommelen, maar ook de dan vers verkozen CommunicatieProfessional en CommunicatieTalent van het Jaar en Corien Niezing (Hoofd Communicatie & PR, Randstad). In de vraaggesprekken gaan we in ieder geval in op de volgende onderwerpen...

Door de redactie

Hoe kijken de gasten aan tegen de toekomst van het vak? Wat is communicatieleiderschap en hoe maak je (blijvend) het verschil?  En tot slot hoe zien zij de rol van communicatie bij belangrijke (maatschappelijke) onderwerpen als verbinding, inclusiviteit en duurzaamheid?

De talkshow is voor iedereen gratis te volgen, om een linkt te ontvangen hoef je, je alleen aan te melden via deze link. Let op: je kunt alleen de talkshow met deze link volgen. Je mist dan wel alle 23 kennis en inspiratiesessies van C-week21.

« Terug

Reacties op 'Spetterende opening van C-week21 met de bekendmaking winnaars Communicatieverkiezingen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2021 > mei

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.