Mis het niet: het vierdaagse online vakcongres C-week21!

Cweek21_aankondiging_705x220px_zonder-bestelinfo_v2 (1).jpgwoensdag 19 mei 2021 12:06

C-week21 is het online vakcongres voor communicatieprofessionals waar je als deelnemer maar liefst vier dagen lang kennis kan downloaden en je kunt laten inspireren op het gebied van communicatie, HR, trends, leiderschap, employee engagement en psychologische veiligheid door o.a. Ben Tiggelaar, Afdhel Aziz, Tom Haak en Madeleijn van den Nieuwenhuizen. Tijdens deze vier dagen kun je maar liefst 23 sessies volgen. Van topcolleges tot inspiratiesessies en dat voor 145,- euro (ledentarief). Dat betekent gemiddeld maar 6,30 euro per sessie om jouw kennis te vergroten. Dit ticket is voor de hele week geldig. Helemaal mooi: alle topcolleges en bijna alle sessies zijn nog maandenlang terug te kijken. Je hoeft dus niets te missen!

Door de redactie

Online connecten
Online interactie is tijdens C-week21 een belangrijk element, want op deze manier kun je als deelnemer: je vragen stellen aan sprekers, vakgenoten spreken en ideeën en kennis uitwisselen. Het kan allemaal, want via Clubhouse verzorgen we de dagelijkse dosis netwerk- en koffiemomenten. Ook het Groot Logeion-dictee en een Kennisquiz bieden volop de ruimte om samen met vakgenoten kennis te delen.

Terugkijkmogelijkheid
We kunnen ons voorstellen dat 23 sessies volgen wellicht wat veel is en je niet alles live kunt zien. Daarom kun je als deelnemer op een later moment waardevolle sessies terugkijken via de mediatheek. Als deelnemer heb je tot en met 31 december exclusief toegang tot dit platform!

Kortom niet alleen van 21 tot en met 24 juni kun jij je volledig onderdompelen in kennis over de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van communicatie, maar ook in de maanden erna. Voldoende reden dus om gauw je kaartje te bestellen.

Meer informatie over het volledige programma en tickets. 

Sponsorplaat 27-5

« Terug

Reacties op 'Mis het niet: het vierdaagse online vakcongres C-week21!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.