Creatief schrijftalent voor de redactie van vakblad C gezocht

Vakblad C#3 2021 705x220.jpgdinsdag 16 november 2021 13:20

Heb jij een vlotte pen en wil je (opiniërende) artikelen, interviews of rapportages schrijven voor vakblad C? Heb je interesse in de trends en ontwikkelingen van het vak? En weet jij vakinhoudelijke informatie goed over te brengen? De redactie is op zoek naar iemand die graag wil schrijven om zo de kennis van vakgenoten op te vijzelen, maar uiteraard ook zijn eigen kennis en netwerk wil uitbreiden.

Door de redactie

Vind jij het leuk om naast je huidige werk op vrijwillige basis mee te schrijven aan het Communicatiemagazine? Acht keer per jaar verschijnt er een editie boordevol actuele onderwerpen in en over het communicatievak. Je kunt, maar hoeft niet, iedere editie meeschrijven aan een onderwerp dat bij jou past. Acht keer per jaar komen we (digitaal) bij elkaar om actuele onderwerpen en ontwikkelingen in het vakgebied te bespreken. Je interviewt inspirerende vakgenoten en gaat aan de slag om er een mooi en interessant artikel van te maken. 

Deze rol is een mooie aanvulling op jouw dagelijkse werkzaamheden, je vergroot je netwerk en het is natuurlijk een gave uitdaging om jezelf verder te ontwikkelen! Voel jij je aangesproken en ben je enthousiast? Mail dan een korte motivatie (met twee voorbeelden van je werk als je hierover beschikt) naar: ewaterreus@logeion.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

« Terug

Reacties op 'Creatief schrijftalent voor de redactie van vakblad C gezocht'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.