Creatief schrijftalent voor de redactie van vakblad C gezocht

Vakblad C#3 2021 705x220.jpgdinsdag 20 april 2021 13:20

Heb jij een vlotte pen en wil je (opiniërende) artikelen of blogs schrijven voor het vakblad C en/of de website? Heb je interesse in de ontwikkelingen van het vak? En weet jij vakinhoudelijke informatie goed over te brengen? De redactie is op zoek naar iemand die graag wil schrijven om zo de kennis van vakgenoten op te vijzelen, maar uiteraard ook zijn eigen kennis en netwerk wil uitbreiden.

Door de redactie

De redactie zoekt iemand die het leuk vindt om naast zijn/haar huidige werk een x aantal uur tijd vrij te maken om aan de slag te gaan met alle nieuwe ideeën. En die als een echte netwerker weet wie een interessant verhaal te vertellen heeft. Ben jij deze persoon? Word dan lid van de redactie van vakblad C en eventueel de (online) redactie!

Je vergadert acht keer per jaar en schrijft in principe ook acht keer per jaar een mooi vakinhoudelijk artikel. Een mooie aanvulling dus op je dagelijkse communicatiewerkzaamheden. Heb je interesse in deze vrijwillige job? Mail vandaag nog een korte motivatie (met twee voorbeelden van je werk als je hierover beschikt) naar: ewaterreus@logeion.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

« Terug

Reacties op 'Creatief schrijftalent voor de redactie van vakblad C gezocht'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.