Doe mee aan de Week van Logeionline!

Week van Logeionline logo met netwerkpatroon 705x220.jpgmaandag 12 april 2021 07:00

Deze week staat geheel in het teken van de online community exclusief voor Logeion-leden: www.logeionline.nl. Je kunt: meedoen aan een bijzondere winactie, een webinar over community management volgen, profiteren van exclusieve content en nog veel meer! Mis de Week van Logeionline niet, want helemaal in deze online tijden is het een mooie plek om vakgenoten te ontmoeten en in gesprek te blijven over het communicatievak. Kortom, tijdens deze week is er extra veel content, conversatie en connectie op Logeionline, dus kom vooral een kijkje nemen als je lid van Logeion bent.

Door de redactie

Van 12 tot en met 16 april vind je iedere dag op www.logeionline.nl interessante content over community management en Logeionline. Volg op dinsdag 13 april het webinar Het succesprogramma voor jouw community waarin Yvonne van Vliet en Juliette van der Wurff je meenemen in het complete succesprogramma voor je community. Dat wil zeggen: ingrediënten die voor, tijdens en na livegang kunnen helpen bij het vergroten van het succes van jouw community. Aan de hand van voorbeelden worden theorie en praktijk aan elkaar verbonden. Met de tips & tricks kan je na afloop van het webinar direct aan de slag. 

Doe mee en win!
Ook kun je deze week meedoen aan een bijzondere winactie, waarbij meedoen belangrijker is dan winnen. Letterlijk! Want door tijdens deze week te participeren in de community maak jij kans om te winnen. Bijvoorbeeld: praat mee in het forum, sluit je aan bij een groep, deel een interessant artikel met vakgenoten, ga de discussie aan of 'like' een post of reactie. Aan het einde van de Week van Logeionline worden willekeurig tien participerende communityleden geselecteerd die ieder een cadeaubon ter waarde van €20 van Managementboek ontvangen. Geen reden dus om niet mee te dingen naar de prijs!  


Ga goed van start
Weet je nog niet zo veel van Logeionline en de mogelijkheden van de community? Geeft niks! Want speciaal voor jou nemen we je mee op een tour door de community. Zorg dat je bent ingelogd op www.logeionline.nl en klik vervolgens op deze link om je reis op Logeionline te beginnen.

Wat kun jij op Logeionline?
Logeion-leden gaven een paar jaar geleden aan dat ze een online plek misten waar leden met elkaar kunnen netwerken, kennisdelen en samenwerken. Logeion is aan de slag gegaan om dit te realiseren en zo is in 2018 Logeionline ontstaan, een online community exclusief voor Logeion-leden. Het doel van Logeionline is een online plek creëren waar Logeion-leden...:

  • ...hun netwerken uitbreiden en in contact komen met andere communicatieprofessionals.
  • ...kennis en informatie delen met vakgenoten en elkaar verder helpen.
  • ...zich aan kunnen sluiten bij een ledengroep of een nieuw initiatief kunnen starten.
  • ...profiteren van toegang tot exclusieve content.

Deze online community wordt natuurlijk niet waardevol gemaakt door Logeion, maar door jullie: de leden! Misschien ben je op zoek naar een functionele contentplanning? Lijkt het je leuk om bij een van de nieuwe groepen die rondom vakspecialismen zijn gestart (zoals arbeidsmarktcommunicatie, zorgcommunicatie, community management en anderen) aan te sluiten? Heb je een interessant artikel om te delen met je communicatiecollega’s? Of wil je weten wat de ervaring van anderen is met verschillende webinartools? Wat zou jij uit de online community kunnen halen? En wat zou jij kunnen brengen? Kom sowieso even een kijkje nemen op www.logeionline.nl.

Problemen met inloggen op Logeionline?
Wil je meedoen aan de Week van Logeionline? Of lukt het je niet op in te loggen op www.logeionline.nl? Neem contact op met communitymanager Yvonne van Vliet via: yvanvliet@logeion.nl.

« Terug

Reacties op 'Doe mee aan de Week van Logeionline!'

Alien Zwart
Geplaatst op: 12-04-2021 08:27
Veel plezier deze week!

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.